Tom Waes, Seppe Smits en Sofie Dumont bezoeken het Red Bull F1 team

De Grote Prijs F1 van België in Spa-Francorchamps staat elk jaar opnieuw garant voor snerpende motoren, duizelingwekkend bochtenwerk en talloze supporters die hun favoriete coureurs naar een podiumplek willen juichen. Ook Tom Waes, Sofie Dumont, Seppe Smits en Felix Denayer zijn fan van al dat motorgebrul, en gingen tijdens de kwalificaties op zaterdag op bezoek bij Aston Martin Red Bull Racing voor een unieke kijk in de garagebox en pitlane.

Daar bracht de crew de racebolides van Max Verstappen en Daniel Ricciardo in gereedheid voor de race op zondag. “Kippenvel” zegt Tom Waes.

“Die sfeer in de paddock is iets speciaals,” gaat Tom Waes verder. “En binnenkijken bij Aston Martin Red Bull Racing echt uniek. Het was een privilege om de racemachines van Ricciardo en Verstappen van zo dichtbij te kunnen bekijken. Kippenvel! En je kan van de grond eten in die garagebox. Aan elk kleinste detail wordt enorm veel aandacht besteed. Een onvergetelijke ervaring. Bedankt voor de vleugels vandaag Red Bull!”

“Dankzij Red Bull kon ik vandaag kennismaken met een wereld vol paardenkracht en vleugels,” zegt Sofie Dumont. “Die sfeer, die intensiteit, die professionaliteit. Waw! En eindelijk was ik eens een pitspoes, een droom die uitkwam (haha).”

“Tijdens de GP F1 van België zit ik normaal in Nieuw-Zeeland of Australië om te trainen voor het nieuwe seizoen,” zegt snowboarder Seppe Smits. “Maar omdat ik in België revalideer van mijn blessure, kon ik er eindelijk eens bijzijn. Echt bijzonder! Die focus, die knowhow. Dit zijn allemaal topatleten, van de monteurs tot Ricciardo en Verstappen. De concentratie die moet nodig zijn om hier aan hoge snelheid over dat legendarische parcours te scheuren: respect! En stiekem nog een beetje supporteren voor Stoffel natuurlijk. België!”a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto’s: Red Bull Racing – Jet Import

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022