Grand Prix van België Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!

Een van de meest legendarische circuits op de Formule 1-kalender is Spa-Francorchamps. Dit weekend wordt daar het seizoen hervat na de zomerstop met ongetwijfeld een oranje zee van Max Verstappen-fans. De Nederlander is bezig aan een geweldig jaar en is de enige buiten Mercedes die heeft gewonnen.

Zal Ferrari dan nu eindelijk aan zet zijn? Het circuit met veel stukken voor een hoge topsnelheid zou de sterke Ferrari-motor moeten liggen. 

Klik hier om direct naar het spel te gaan

Waarom meedoen aan een Grand Prix van België Spel ?
– Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.
– Win 2.500 Euro met het Grand Prix van België Race to Abu Dhabi Spel 5 euro per team en er zijn 3 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022