Grand Prix van Japan Spel 2019: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Let op: de kwalificatie is ook op zondag 13 oktober 2019 om 3:00 uur.

De Formule 1-liefhebber moet dit weekend vroeg opstaan. Er wordt namelijk geracet op het testcircuit van Honda: het Suzuka Circuit in Japan. En dus zijn de verwachtingen van Honda en Red Bull hooggespannen. Met de sterke ontwikkeling van Ferrari na de zomerstop en het altijd dominante Mercedes kan het een interessante driestrijd worden. Bovendien is er een reële kans op regen.

Klik hier om direct naar het spel te gaan

Waarom meedoen aan een Grand Prix van Japan Spel?
– Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 300 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 67 euro.
– Win 2.500 Euro met het Grand Prix van Japan Race to Abu Dhabi Spel 3 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022