Gratis een t-shirt van F1journaal.be?

Ter gelegenheid van de start van het nieuwe F1-seizoen maak jij nu kans op een t-shirt van F1journaal.be !
De F1journaal.be t-shirts zijn er al langer maar speciaal naar aanloop van de start van het nieuwe F1-seizoen is er een actie waarbij je kans maakt op een gratis t-shirt. Maar wat moet je daarvoor doen?

Bestel nu jouw F1journaal.be t-shirt voor 12 euro inclusief verzendkosten(maten: S – M – L – XL, kleur: Wit) door een mailtje te sturen naar info@f1journaal.be. Vermeld duidelijk hoeveel t-shirt(s) je wenst en in welke maat. Vervolgens ontvang je de gegevens voor de verdere afhandeling.

Momenteel is er echter een speciale actie waarbij je kans maakt op een gratis t-shirt van F1journaal.be. Wie krijgt zijn F1journaal.be t-shirt gratis?

Elke tiende persoon die een t-shirt van F1journaal.be besteld en betaald heeft zal 12 euro terugbetaald krijgen op zijn rekening. De volgorde voor de winnende tiende plaatsen wordt bepaald aan de hand van de ontvangen betalingen! De actie loopt tot aan de start van het nieuwe seizoen. Betalingen die tot 4 april 2011 worden ontvangen komen in aanmerking. De personen die een t-shirt terugbetaald krijgen worden persoonlijk verwittigd.

Bestel dus vlug jouw F1journaal.be t-shirt !

image
image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print