GRATIS en betaald Tour de France Spel (min. 25 000 euro aan prijzen!)

Altijd al eens mee willen doen bij Zweeler maar getwijfeld over hoe leuk het is? Tijdens de Tour de France kun je Zweeler uitproberen met het GRATIS Tour de France spel of met vele andere leuke spellen waar je met een kleine inleg, hele mooie grote prijzen kan winnen!

Klik hier om direct naar het Tour de France Spel (15+5) te gaan met een prijzenpot van minimaal 25.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Klik hier om direct naar het Tour de France (budget) Spel te gaan met een prijzenpot van minimaal 10.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Je krijgt 280 miljoen euro budget om 17 renners voor de basis te kiezen en 30 miljoen euro budget om 3 reserves te kiezen. Punten worden verdiend per etappe en via het algemeen klassement. In beide gevallen gaat het om de top 20.

Klik hier om direct naar het GRATIS Tour de France spel te gaan!

Kies 25 renners kiezen uit 6 verschillende groepen waarmee je zoveel mogelijk punten moet halen. Punten worden alleen verdiend per etappe.

Waarom meedoen aan het Tour de France Spel 2020? 
– Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
– Het kost maar 10 of 25 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 2.500 euro)! Er zijn 376 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Veel plezier!  
 
If you like sports, you will love Zweeler
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print