Grijp je kans en overnacht in de garage van het Williams F1 team

Als je partner wel eens klaagt dat er tijdens een F1-weekend geen tijd is voor romantiek, of een weekendje er tussenuit, dan hebben Airbnb, Martini en Williams de ideale oplossing voor jou.

Martini, hoofdsponsor van het Williams F1-team, trekt het seizoen op gang met een ‘once-in-a-lifetime’ kans voor de echte racefans. Samen met Airbnb viert het iconische Italiaanse merk de ‘racing vreugde’, door één gelukkige winnaar samen met een gast een nacht te laten doorbrengen in de Williams Martini Racing garage, op het Silverstone Circuit. De gasten eten, drinken, slapen en dromen dus in het huis van één van de meest prestigieuze namen uit de autosportgeschiedenis. En dat uitgerekend op 15 juli, de avond voor de 2017 Formula One Rolex British Grand Prix.

Het wordt een prachtig weekend want je krijgt een persoonlijke rondleiding in je “kamer” van niemand minder dan Claire Williams en zondag mag je samen met haar de race volgen. Er staat ook een meet-and-greet op het programma met Felipe Massa en de andere werknemers van het team.

Zoals gebruikelijk als je een weekendje in een appartement boekt zijn er ook wel wat huisregels en als je je daar niet aan houdt zal je tegen een tijdstraf van vijf seconden aanlopen.

We zetten de regels er voor alle zekerheid even bij:
– In de straat waar je logeert geldt een snelheidslimiet van 80 km/h
– In bed wordt er geen helm gedragen. Het is overdag geen zicht als je met een helm geslapen hebt.
– Oordopjes zijn een aanrader tijdens het afstellen van de motoren.
– Bij kouder weer is het niet nodig om zelf bandenwarmers mee te brengen, die worden voorzien door de gastvrouw.
– Niet met vlaggen zwaaien! Dit kan kan de buren afleiden.
– Geen huisdieren toegelaten, de luide motoren kunnen hen doen schrikken.
– Slaapwandelen is niet toegelaten, de nabijgelegen straat kan zeer druk zijn.

Natuurlijk moet je voor zo een unieke belevenis wel wat doen. Kandidaten moeten 25 jaar of ouder zijn, en inwoner zijn van één van de volgende landen: België, Italië, Duitsland, Rusland, Spanje en het VK. Om deel te nemen moeten kandidaten in maximaal 100 woorden en op een creatieve manier uitleggen waarom zij zo’n racing fans zijn en waarom zij vinden dat ze de waardige winnaar zijn van de nacht in de Williams Martini Racing Garage op het circuit van Silverstone.

Voor meer info: www.airbnb.com/night-at/wmrgarage

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer