Grosjean: “Niet naar Haas gegaan om zo bij Ferrari te geraken”

De Fransman Romain Grosjean hoopt nog steeds om ooit wereldkampioen te worden. Grosjean laat in een interview ook weten dat zijn overstap naar het Amerikaanse Haas F1 team destijds niet werd ingegeven door eventuele hoop op een racezitje bij Ferrari in de toekomst.


Grosjean kende geen al te beste seizoensstart en de Fransman kwam de voorbije weken dan enigszins onder druk te staan. De voorbije races ging het echter opnieuw beter en Grosjean hoopt dan ook dat hij ook volgend jaar nog voor het Amerikaanse Haas F1 team mag rijden. Tegelijkertijd ontbreekt het de Fransman overduidelijk niet aan ambitie.

“Ik wil nog steeds proberen om wereldkampioen te worden. Wat niemand weet is wat 2021 zal brengen. Ik hoop dat er vanaf dan meer teams kans maken om races te winnen,” aldus Grosjean.

“We zullen zien wat de toekomst brengt. Ik ben erg blij dat ik momenteel deel uitmaal van het Haas F1 team. Het is momenteel het beste team in het middenveld en dat is ook de reden waarom iedereen naar hier wil komen. We doen het geweldig en ik ben nooit naar hier gekomen om vervolgens naar Ferrari te gaan.”

Ooit voor Ferrari rijden is en blijft voor Grosjean, net als voor heel wat andere rijders, echter wel een droom.

“Ik heb nooit ontkend dat het een droom is om voor Ferrari te rijden maar ik ben nooit naar Haas gegaan om zo naar Ferrari te gaan.”

“Wie weet wat de toekomst brengt. Momenteel blijf ik erg graag bij Haas want ik denk dat er nog meer op komst is,” besloot Grosjean.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022