Grosjean niet verrast door moeilijkheden Raikkonen

Raikkonen deed dit jaar de overstap van Lotus naar Ferrari. Maar voorlopig kon hij nog geen potten breken bij het Italiaanse team. Voor Grosjean komt dit niet helemaal onverwacht.
image
“Ik weet waar hij niet van houdt en ik denk dat dit jaar de banden niet goed bij zijn rijstijl passen,” zei Grosjean, voormalig teamgenoot van Raikkonen bij Lotus. “Voor hem moet de wagen vooraan goed aanvoelen en deze banden geven hem niet dat gevoel. Het is moeilijk uit te leggen, maar het heeft een invloed op je vertrouwen.”

Hij had het ook nog over zijn relatie met Maldonado en maakt de vergelijking met Raikkonen.

“Het is nogal verschillend. Pastor is een toffe gast en een vader. Daardoor kunnen we over verschillende dingen spreken naast het racen. Dit was niet mogelijk met Kimi omdat we op dat vlak geen raakpunten hadden.”

Toch was Grosjean ook tevreden met Raikkonen als teamgenoot.

“Op het werk is onze relatie redelijk gelijklopend, alleen spreek ik wat meer met Pastor tijdens de briefing dan ik met Kimi deed. Kimi was een zeer interessante teamgenoot omdat hij in deze wagen heel goed presteerde en goed werk leverde. Het was leuk om met hem in een team te zitten.”

Geschreven door Boye Buyens
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print