Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!


Ondanks het vroege uitvallen van Max Verstappen kreeg de Formule 1-fan een waar spektakelstuk voorgeschoteld tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Slechts elf van de twintig coureurs haalden de finish met uiteindelijk een eerste podium voor Lando Norris. Dit weekend keren de coureurs terug naar de Red Bull Ring voor een herkansing. Live te volgen op het open kanaal van Ziggo Sport.

Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een rijs winnen van 90 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier  om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
– Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023