Großer Preis von Deutschland Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


De zomerstop nadert met nog twee Grand Prix’ voor de boeg. Dit weekend in Duitsland en een week later in Hongarije. Voor eigen volk zal Sebastian Vettel willen laten zien dat hij ’t nog niet verleerd is. Al ging het een jaar geleden juist helemaal mis op Hockenheim. Met de koppositie in handen eindigde Vettel in de grindbak. Het belooft in elk geval een interessante strijd te worden tussen Ferrari en Mercedes, terwijl ook Red Bull steeds dichterbij komt. 

Klik hier om direct naar het spel te gaan

Waarom meedoen aan een Großer Preis von Deutschland Spel ?
– Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.
– Win 2.500 Euro met het Großer Preis von Deutschland Race to Abu Dhabi Spel 3 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022