Haas F1 team: “Grosjean en Magnussen maken dan zeker kans”

Het Haas F1 team besloot eind vorig jaar om beide rijders te vervangen maar de kans bestaat dat we Romain Grosjean of Kevin Magnussen alsnog terug in een F1-bolide zien.


Net als al de andere teams wil ook het Amerikaanse Haas F1 team een rijder achter de hand houden voor als er iets met één van beide vaste rijders zou gebeuren. Zeker met 2020 in het achterhoofd is het niet ondenkbaar dat je als team plots voor één of meerdere races een vervanger moet zoeken.

Bij het Haas F1 team viel vorig jaar Pietro Fittipaldi in maar echt potten kon de kleinzoon van tweevoudig F1-kampioen Emerson Fittipaldi niet breken. Voor 2021 zou het Haas F1 team dan ook Romain Grosjean en Kevin Magnussen achter de hand willen houden als mogelijke invallers.

Geen slechte keuze want beide rijders kennen de wagen van vorig jaar waarop de nieuwe wagens grotendeels gebaseerd zijn en ze kennen uiteraard de procedures en leden van het team.

“Ik zou het niet erg vinden om hen te vragen indien ze vrij zijn,” aldus Haas F1-teambaas Guenther Steiner tegenover ‘Motorsport.com’.

“Ik denk dat ze graag zouden terugkeren. Ik heb het hen nog niet gevraagd maar ik denk niet dat er slechte gevoelens tegenover het team zijn.”

“Ik heb Romain daarnet nog gestuurd omdat ik hem iets moest vragen en ik heb Kevin vorig weekend nog in Daytona gesproken. Ik ben blij voor hen dat ze iets anders hebben gevonden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023