“Rich Energy wordt de nieuwe titelsponsor van het Williams F1 team”

Rich Energy lijkt komende week een belangrijke aankondiging met betrekking tot de Formule 1 te gaan doen. Volgens sommigen wordt Rich Energy aangekondigd als de nieuwe titelsponsor van het Williams F1 team.


In 2019 zag het er al eens naar uit dat Rich Energy en het Williams F1 team zouden gaan samenwerken. Uiteindelijk ging de deal in allerlaatste instantie niet door omdat Rich Energy een samenwerking begon met het Haas F1 team.

De Amerikaanse F1-renstal besloot op basis van die deal zelfs om haar F1-bolides een zwart-gouden livery te geven, dit in de kleuren van Rich Energy. De presentatie was één groot feest en er waren veel lachende gezichten maar het lachen verging de leiding van het Haas F1 team al snel toen bleek dat Rich Energy haar verplichtingen niet na kwam.

Eigenaar en oprichter van Rich Energy, William Storey, laat al enige tijd uitschijnen dat Rich Energy zal terugkeren naar de Formule 1 en volgens ingewijden zit er nu daadwerkelijk een overeenkomst met het Williams F1 team aan te komen.

Het gerucht gaat dat er twee jaar geleden al eens stickers van Rich Energy op de Williams F1 bolide werden gekleefd maar omdat de deal toen niet doorging moesten ze er in allerijl afgehaald worden. Afwachten of Rich Energy in 2021 daadwerkelijk de nieuwe titelsponsor van het Williams F1 team wordt, en of die deal dan ook financieel nagekomen zal worden.

Ter info: de foto met het Rich Energy-logo op de Williams F1-bolide dateert van in 2019.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen