Hakkinen mist de Formule 1

Voormalig F1-rijder Mika Hakkinen kan zijn passie voor de autosport niet achterwege laten. De Fin denkt zelfs aan een nieuwe functie binnen de Formule 1.
Voor de iets jongere supporters waren het Mika Hakkinen en Michael Schumacher die voor de gouden tijden wisten te zorgen. In 1998 greep Hakkinen de wereldtitel met McLaren en het daaropvolgende seizoen brak Schumacher zijn been op het circuit van Silverstone. Hakkinen greep dan ook zijn tweede wereldtitel op rij.

Weer een seizoen later, in 2000, was het eindelijk Schumacher die na al die jaren dan toch de titel naar Italië bracht. De man die op Spa-Francorchamps de inhaalactie van de eeuw uitvoerde, de Flying Finn, Mika Hakkinen heeft alvast heimwee naar de tijd van toen.

“Het racen zit nog zo diep in mijn hart. Ik mis het nog iedere dag. Op een dag zal ik terugkeren maar een juiste datum heb ik nog niet voor ogen. Mogelijk zal ik als manager in de F1 fungeren”, zo verklaarde Hakkinen die van 2005 tot 2007 nog voldoening zocht in de DTM.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}