Hakkinen wordt mogelijk manager van Hamilton

Voormalig F1-rijder Mika Hakkinen zal mogelijk de nieuwe manager van Lewis Hamilton worden. De Fin zou dan vader Anthony Hamilton vervangen in diens eerdere rol.
Niet lang geleden wisten we jullie te vertellen dat de relatie tussen Lewis Hamilton en vader Anthony niet optimaal zou verlopen. Beide heren besloten hun samenwerking tot een einde te brengen en dat om het familiale sfeertje terug in huis te halen. Of dat ook de echte reden was, dat laten we in het midden. Wat we u ook wisten te vertellen is dat Mika Hakkinen graag terug actief zou willen zijn binnen de sport en dat een functie als manager tot een van de mogelijkheden behoorde.

Volgens het Italiaanse Tuttosport zouden Hakkinen en Hamilton op dit ogenblik aan een overeenkomst aan het werken zijn. Hakkinen behaalde twee wereldtitels bij McLaren en de verhouding met de Britse renstal verloopt dus nog steeds zeer positief. Het bevestigen van de nieuwe samenwerking tussen Hamilton en Hakkinen zou alvast niet lang meer op zich laten wachten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}