Hamilton: “Alles geven om elke race te winnen”

Mercedes-rijder Lewis Hamilton zegt dat hij “alles” zal geven om de vier resterende races van dit seizoen te winnen. De Brit moet immers 33 punten goedmaken tegenover zijn teamgenoot Rosberg om het kampioenschap alsnog te winnen.

Om zijn vierde wereldtitel te veroveren, zal Lewis Hamilton vier laatste uitstekende races moeten rijden dit seizoen. In Maleisië leek hij naar de overwinning te rijden maar motorpech besloot daar anders over. Een race later in Japan kende Hamilton ook geen goed weekend. Daardoor kon Rosberg zijn voorsprong op de Brit vergroten tot 33 punten. Met nog vier races te gaan zal Hamilton alles uit de kast moeten halen.

Met nog maximaal 100 punten te verdienen zegt Hamilton dat hij “niets zal laten liggen”. “We hebben nog vier races om er het beste van te maken en dat is exact wat ik zal doen”, klinkt Hamilton vastberaden.

“Ik moet gewoon elke race zo snel mogelijk gaan, vechtend om elke overwinning en dan zien wat er gaat gebeuren. Ik zal alles geven op het circuit.”

Op het ‘Circuit of the Americas’ in Austin won Hamilton al drie keer: in 2012, 2014 en 2015.

“De eerst volgende race is in de Verenigde Staten, wat een tweede thuis is geworden voor mij. Ik heb mooie herinneringen aan Austin, met drie overwinningen uit vier races. En natuurlijk de titel afgelopen jaar. Dat is één van de hoogtepunten uit mijn carrière, zonder twijfel. Het is net alsof de Amerikanen me aanvaard hebben als één van hen, dus ik zal al deze positieve energie proberen om te zetten in de race.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022