Hamilton heeft geen behoefte aan een gesprek met Rosberg

Lewis Hamilton heeft naar eigen zeggen geen behoefte aan een gesprek met teamgenoot Nico Rosberg om enkele zaken uit te klaren.

Tijdens de race was er de veelbesproken aanrijding tussen beide rijders bij de start. Na afloop van de race was er dan weer het moment waarop Hamilton en Rosberg met een petje naar elkaar gooiden (bekijk video).

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff liet na afloop van de race reeds verstaan dat er best een gesprek tussen beide rijders zou plaatsvinden. Volgens Hamilton is dat echter niet nodig, waarmee de Brit nog wat extra olie op het vuur gooit.

“Er is geen nood aan,” zei Hamilton tegenover de BBC. “Iedereen heeft het recht om zijn of haar eigen mening te vormen. Het maakt echter niet uit, ik heb de race gewonnen.”

Hamilton gaf tegenover de BBC ook zijn mening over het incident met het gooien van het petje.

“Ik nam de drie petjes vast en mijn petje bevond zich achteraan met het nummer 1 erop. Ik gooide simpelweg het petje naar hem en zei ‘hier, pak aan’ en vervolgens kwam het petje terug naar mij,” aldus Hamilton. “Het ergste dat je kan overkomen is mijn teamgenoot zijn. Bovendien was hij erg teleurgesteld over zichzelf.”

“Het petje kwam terug naar mij en ik zei ‘geen probleem’. Ik was er me niet echt bewust van maar ik begrijp het wel,” besluit Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}