Hamilton heeft niet langer zijn vader als manager

Lewis Hamilton zal in de toekomst zonder de assistentie van zijn vader moeten handelen. Beide heren, Lewis en Anthony Hamilton, willen op die manier nieuwe talenten in de kijker kunnen plaatsen.
Anthony Hamilton was er al vanaf het begin bij. Lewis Hamilton viel al op 8-jarige leeftijd op en bij McLaren toonde vooral Ron Dennis toen al duidelijk interesse in het jonge talent. De situatie valt in principe goed te vergelijken met de Nederlandse rijder Nyck de Vries die zich momenteel op 14-jarige leeftijd in exact dezelfde situatie bevindt.

Vader Anthony diende altijd als rechterhand van zoonlief Lewis maar daar komt dus nu een einde aan. De bedoeling is dat Hamilton Sr. in de toekomst net hetzelfde gaat doen als destijds want er zijn namelijk nog heel wat jonge talenten die ontdekt dienen te worden.

“Op 25-jarige leeftijd ben ik tot de conclusie gekomen dat er enkele dingen mogen veranderen. We zijn eens rondom ons gaan kijken en we denken dat we de mogelijkheid hebben om andere rijders ook eens in de kijker te plaatsen. Ik heb altijd op mijn vader kunnen vertrouwen en daarom was hij voor mij de ideale manager. Hij doet enkel dingen als de gevolgen positief zullen uitdraaien en gedurende onze samenwerking voelde ik me dan ook altijd zeer comfortabel.”

“We hebben het aantrekken van een andere manager nooit in overweging genomen maar op dit ogenblik vinden we allebei dat we die stap toch maar eens moeten zetten. Ook deze beslissing zal positieve gevolgen voor me gaan hebben. Ik ben nu al een tijdje actief in de F1 en ik moet toegeven dat ik enorm veel aan mijn vader te danken heb. Het tofste aan onze beslissing is het feit dat mijn vader nu weer echt mijn vader kan zijn en dat hij ook eens aan zichzelf kan gaan denken. Zelf wil ik graag dingen kunnen doen met mijn vader, dingen zoals eens samen een biertje gaan drinken.”

“Ik wil hem dingen kunnen vragen waarvan ik nu altijd al automatisch op de hoogte ben. Ik wil dat ik hem mijn belevenissen kan vertellen zonder dat hij ze al weet. Ik wil met hem kunnen omgaan zoals iedereen met zijn vader om wil gaan. We zullen onze relatie op die manier nog moeten opbouwen maar iedereen moet weten dat hij de persoon is die altijd mijn vader zal blijven. Dit zal een natuurlijke vooruitgang voor ons worden”, zo verklaarde de Britse McLaren-rijder.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023