Mercedes werkt aan radicaal nieuwe diffuser

Bij de Duitse renstal Mercedes GP is men van plan om tijdens de openingsrace in Bahrein een radicaal nieuwe diffuser op de MGP W01 te plaatsen. De bedoeling is om meteen vanaf het begin concurrentievoordeel te behalen.
Vorig seizoen bleek de wagen van Brawn GP heel even onverslaanbaar te zijn omdat vooral hun diffuser op een bijzondere manier werd ontwikkeld. De rondetijden die men in 2010 liet noteren zijn zeker niet slecht maar het neusje van de zalm zou wel achterwege zijn gebleven omwille van de geheimen die erin verborgen zitten. Dat een nieuwe diffuser wonderen kan doen moeten we jullie dus in elk geval niet meer gaan aantonen.

Toch ging de pers nog even bij Fernando Alonso aankloppen. Of de Spaanse Ferrari-rijder er gerust in is, dat is nog maar de vraag.

“Volgens mij is het niet meer dan een gerucht maar we zullen het vast wel zien in Bahrein. Ik weet natuurlijk niet wat Mercedes mee zal nemen maar als het iets nieuws is zal het zeker niet onopgemerkt blijven”, aldus Fernando Alonso tegenover ESPN.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}