Hamilton: “Ik mis het racen enorm, ik voel een leegte”

Voor het eerst in jaren is Lewis Hamilton niet aan het racen en dat zorgt bij de zesvoudig F1-kampioen voor een enorme ‘leegte’.


“Ik mis het racen iedere dag,” schrijft Hamilton op zijn sociale media. “Het is de eerste keer sinds ik acht jaar oud was dat ik niet aan een seizoen ben begonnen. Wanneer racen alles voor je betekent dan voel je op momenten zoals deze een ongelooflijke leegte.”

Volgens Hamilton biedt de moeilijke situatie waarin iedereen zich bevindt echter ook kansen voor het klimaat en de wereld.

“Er zijn echter altijd ook positieve zaken, zelfs op momenten zoals deze,” probeert Hamilton het vervolgens alsnog positief te bekijken.

“We hebben nu allemaal de tijd om stil te staan bij ons leven, bij de beslissingen die we nemen, onze doelen, de mensen rondom ons en onze carrières.”

“We zien nu overal minder luchtvervuiling, er worden minder dieren voor het plezier afgeslacht en dat allemaal omdat de vraag verminderd is en omdat we allemaal binnen blijven.”

“Laat ons binnenkort niet terugkeren naar vroeger, laat ons na deze moeilijke periode met meer kennis over de wereld betere keuzes maken en niet terugvallen in onze oude gewoontes.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print