Silverstone: “Geen toeschouwers tijdens Britse GP”

Het circuit van Silverstone heeft bevestigd dat de race normaal zoals gepland zou moeten doorgaan op 19 juli, al zal dat wel zonder toeschouwers zijn.


“Ik ben enorm teleurgesteld dat ik jullie moet zeggen dat de Britse GP dit jaar op het circuit van Silverstone zonder publiek zal doorgaan,” aldus Stuart Pringle van het circuit van Silverstone.

Pringle laat weten dat de beslissing om te racen zonder publiek de meest veilige keuze was, al blijft het wel een moeilijke beslissing.

“We hebben deze moeilijke beslissing zo lang mogelijk uitgesteld maar het is overduidelijk dat gezien de huidige omstandigheden in Groot-Brittannië, en gezien de maatregelen die de regering heeft genomen, dat een grand prix onder normale omstandigheden niet mogelijk is.”

“Het is onze plicht om de gezondheid en veiligheid van iedereen die betrokken is bij dit evenement te beschermen: onze baancommissarissen, al het overige personeel en uiteraard ook u, de geweldige fans. Dit is de beste en meest veilige beslissing die we konden nemen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print