Hamilton: “Ik moet beter weten te presteren”

Lewis Hamilton trok na afloop van de GP van Abu Dhabi een belangrijke conclusie, namelijk dat hij beter moet weten te presteren.
image
De Brit kwalificeerde zich als vierde, naast teamgenoot Nico Rosberg, op de tweede startrij. In tegenstelling tot zijn Duitse teamgenoot slaagde Hamilton er niet in om zijn positie ook vast te houden tot de finish.

Daar waar Nico Rosberg op het podium wist te finish en zijn derde plaats dus kon consolideren moest Hamilton tijdens de race meerdere plaatsen afstaan. Alles was toe te schrijven aan een slechte start, gevolgd door verkeer doorheen de race, maar volgens Hamilton moet hij simpelweg beter weten te presteren.

“Aan de hand van het resultaat van Nico is te zien dat de wagen tot meer in staat is dan waartoe ik in staat ben,” zei Hamilton na afloop van de race. “Het is dezelfde situatie maar dan tijdens een andere race. Het is tijdens iedere race steeds hetzelfde. Het kan niet iemand anders zijn fout zijn.”

Hamilton zoekt de oorzaak van zijn mindere prestatie dan ook vooral bij zichzelf.

“Nico heeft fantastische punten weten te behalen voor het team. Ik moet simpelweg harder werken om te proberen hetzelfde te bereiken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}