“Hamilton kan records van Michael Schumacher bedreigen”

Volgens Nigel Mansell kan Lewis Hamilton de records van Michael Schumacher bedreigen.

Michael Schumacher heeft in de Formule 1 heel wat records op zijn naam staan. Gedurende lange tijd werd gedacht dat de meeste van die records onaantastbaar zijn, maar volgens Nigel Mansell kan Lewis Hamilton effectief een bedreiging vormen voor de records van de Duitser.

Wel zijn daaraan volgens Mansell enkele vereisten verbonden. Zo beschikt Hamilton momenteel over een dominante wagen en indien hij de records van Schumacher echt wil kunnen bedreigen dan moet hij volgens Mansell nog enige tijd over een dominante wagen kunnen beschikken. Mansell werd vorig jaar bovendien zelf door Hamilton gepasseerd als meest succesvolle Britse F1-piloot ooit.

“Hij kan echt alles bereiken,” antwoordde Mansell op de vraag van Sky Sports wat Hamilton kan bereiken. “Met de steun van Mercedes kan hij de records van Michael Schumacher zelfs bedreigen. Er is uiteraard nog een erg lange weg af te leggen. Het is echter mogelijk want Mercedes wil voor een lange periode de beste zijn.”

“Hamilton is met veel voorsprong momenteel de beste rijder in de Formule 1,” laat Mansell zijn lof voor Hamilton nogmaals blijken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}