“Hamilton komt terug naar McLaren”

Lewis Hamilton gaat na dit seizoen terug naar McLaren. Dat meld een anonieme bron aan F1Today.
image
Hij zou dus de toprijder zijn waar McLaren op aast. Of ook Fernando Alonso als de tweede rijder naar McLaren terugkeert of naar Mercedes gaat is de volgende vraag die gesteld wordt. Eén ding staat vast, het silly season is volop bezig.

Dat de spanning binnen het team van Mercedes bijzonder groot is, is al lang geen geheim meer. Dat er iets zou moeten gebeuren is dus ook duidelijk, maar dat Hamilton zijn positie in het dominante team van 2014 er voor zou opofferen komt wel als een donderslag bij heldere hemel.

Aan de andere zijde zou Honda nu eindelijk de toprijder hebben waar ze zo naar op zoek waren. Wat er nu gebeurt met het tweede zitje is nog maar de vraag. Fernando Alonso zou beschikbaar zijn nu hij gesteld heeft dat hij niet bij Ferrari moet blijven en Sebastian Vettel zijn plaats lijkt in te nemen.

Het gerucht dat Alonso naar McLaren zou trekken is niet nieuw, maar of men daar het rijdersduo van 2007 terug wil is maar de vraag. De relatie tussen Alonso en Hamilton wat toen niet veel beter als die tussen Hamilton en Rosberg nu. Maar met een zitje vrij bij Mercedes zal de Spanjaard daar ook zeker eens gaan horen.

De anonieme bron meldt aan F1Today dat Hamilton drie weken geleden met een privéhelikopter naar de fabriek in Woking afgereisd zou zijn. “Lewis arriveerde per helikopter en heeft ongeveer twee uur met het management gesproken en kwam buiten met een brede glimlach. Ik kan verzekeren dat hij getekend heeft. Zijn zitje is hij nog komen passen, maar dat zal in de nabije toekomst gebeuren.”

De stoelendans (en de speculaties er rond) is dus echt op gang. De rijder die in het hele verhaal bijna niet vernoemd wordt is Jenson Button. De voormalig wereldkampioen zou buiten moeten bij McLaren en wordt bij geen enkel topteam nog maar vermeld als het gaat over hun rijders voor 2015.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}