Hamilton lacht met kritiek op ‘snapchat’ tijdens de persconferentie in Japan

Nadat Lewis Hamilton kritiek kreeg op zijn gedrag tijdens de persconferentie in Japan vindt hij dat sommige mensen het leven wat minder al te serieus moeten nemen.

De Brit kreeg de nodige kritiek te verduren toen hij tijdens de persconferentie in Japan zijn smartphone boven haalde om enkele selfies op snapchat te plaatsen.

Hamilton was niet echt aandachtig tijdens de officiële persconferentie. Hij nam wat foto’s met zijn smartphone en zei op een bepaald moment ‘this s***is killing me”. De Brit verwees daarmee overduidelijk naar de verschillende filters die je in snapchat kan gebruiken om foto’s leuker en grappiger te maken.

Het resultaat van zijn zogenaamde ‘snaps’ valt ondertussen te bewonderen op diverse sociale media maar het leverde Hamilton ook de nodige kritiek op. Verschillende F1-journalisten, waaronder het Britse Sky Sports, vinden immers dat Hamilton te afgeleid is en ze verweten hem ook een gebrek aan respect.

Hamilton repliceerde door te stellen dat hij de boel gewoon wat wou opvrolijken. Tegelijkertijd benadrukte hij ook nogmaals dat hij vindt dat de fans vragen zouden moeten stellen en niet de journalisten.

Het kwam ook al tot een kleine aanvaring tussen Hamilton en de journalisten toen die bij hem polsten hoe hij na zijn motorprobleem denkt over zijn titelkansen alsook zijn geloof in Mercedes. Hamilton liet toen weten dat alles in de dagen na Maleisië reeds op de sociale media was verschenen.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022