Privécollectie Michael Schumacher wordt tentoongesteld

Alle prijzen van Michael Schumacher zullen openbaar worden gemaakt. Dat liet Sabine Kehm, de manager van de Duitser F1-rijder, weten tijdens een persconferentie in Berlijn.
image
Alle privéstukken van Michael Schumacher die hij verzamelde tijdens zijn carrière zullen openbaar worden gesteld voor het publiek. Volgend jaar komt er een expositie op het domein van een oude luchthaven. Dat liet Sabine Kehm weten tijdens een persconferentie in Berlijn. “De familie Schumacher wenst dat alle fans de collectie van Michael kunnen zien”, valt er te lezen in het Nieuwsblad. “Hierbij willen we iedereen bedanken die hem gesteund heeft, tijdens zijn carrière en nu nog altijd”, vertelt de manager van Michael Schumacher.

De tentoonstelling zal van grote omvang zijn, aangezien Schumacher met zeven wereldtitels de absolute recordhouder is in de Formule 1. Hij werd twee keer wereldkampioen met Benetton en daarna nog vijf keer met Ferrari. In 2006 verliet hij de Formule 1, om in 2010 een comeback te maken bij Mercedes. Eind 2012 eindigde zijn carrière definitief.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022