Hamilton mag met bijzondere MP4-4 rijden

Wereldkampioen Lewis Hamilton zal komende zondag met een heel bijzondere wagen van McLaren mogen rijden. De Britse rijder zal op die dag deelnemen aan het zogenaamde Goodwood Festival of Speed. Hamilton krijgt er de gelegenheid te rijden met de wagen die ooit dienst deed voor wijlen Ayrton Senna.
In 1988 wist de MP4-4 van McLaren voor dominantie te zorgen. Lewis Hamilton zal dus weldra ondervinden onder welke omstandigheden Ayrton Senna zijn titels moest behalen. Een wereldkampioen die terug in de tijd gaat, terug naar een legendarische tijd.

“Na enkele drukke weken is het voor ons tijd om even tot rust te komen. We zullen uiteraard blijven trainen om optimaal verder te kunnen strijden. We zullen moeten zoeken naar verbeteringen om vervolgens de tweede helft van het seizoen beter te kunnen aanvatten”.

“Eerst zal ik dus wat plezier mogen maken want ik zal komende zondag met de wagen van Ayrton Senna mogen rijden. Ik zal op die dag eerst naar het McLaren Technology Centre gaan want daar zullen twee bijzondere wagens op me wachten. De eerste wagen is die waar ik eigenlijk persoonlijk gek van ben. Deze wagen zorgde ervoor dat ik ging winnen”.

“De tweede wagen is de MP4-4 waarmee Ayrton Senna in 1988 actief was. Enige tijd geleden stond deze wagen al in onze garage en toen ben ik er even in gaan zitten. De ingenieurs moesten hem toen afstellen voor het event van komende week. Toen ik in die wagen zat, wist ik meteen dat het een speciaal moment zal worden”, zo vertelde Lewis Hamilton over zijn beloofde rit voor komende zondag.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023