Mosley overweegt nieuwe ambtstermijn

FIA president Max Mosley overweegt sterk om zich dan toch opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap van de FIA.
Mosley nam vorig jaar al bijna ontslag na de prostitutieschandaal maar kondigde toen aan dat hij zou stoppen na z’n huidige ambtstermijn die afloopt in oktober.. Nu overweeg de president van de FIA om zich toch opnieuw op te geven als kandidaat voor de volgende jaren. Hij lijkt dit vooral te doen om de FOTA teams geen plezier te gunnen.

“De voorbije weken werd het steeds duidelijker dat één van de doelen van de FOTA teams is om mij te zien aftreden als president van de FIA. Op 16 mei 2008 schreef ik u dat ik niet van plan was om nog herverkozen te worden in oktober van dit jaar. Gezien de huidige aanval op het mandaat dat jullie me gaven, moet ik nu goed nadenken of mijn beslissing om niet te gaan voor een herverkiezing wel de juiste was. Enkel de FIA leden mogen beslissen over hun democratisch verkozen leiding, niet de motorindustrie, en nog minder de individuen die de constructeurs inzetten in hun Formule 1 teams,” aldus Mosley in een brief aan de FIA leden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA