Hamilton: “Met deze wagen kan ik eindelijk iets bereiken”

Lewis Hamilton is dolblij dat hij eindelijk opnieuw betere prestaties kan neerzetten …
image
Lewis Hamilton was de voorbije races enigszins gefrustreerd omwille van minder goede prestaties. Tegelijkertijd bleef hij in het ongewisse over de oorzaak van dit plots minder goed presteren. Uiteindelijk kwam aan het licht dat er scheurtjes in zijn chassis zaten die ervoor zorgden dat zijn wagen minder goed was en dus ook de minder goede prestaties veroorzaakten. De Brit kreeg dan ook voor de GP van de USA een compleet nieuw chassis, waardoor meteen ook zijn prestaties een stuk beter waren.

“Ik ben zeer, zeer blij,” aldus Hamilton. “Ik ben tevreden voor de jongens en ik ben simpelweg tevreden omdat ik vooruitgang heb geboekt tijdens de race. Ik heb altijd gesproken over blijven waar ik me bevond of vooruitgaan en ik ben erg blij daarmee. De wagen verschilt dag en nacht met Abu Dhabi. Ik ben dan ook redelijk zeker dat het nieuw chassis geholpen heeft. Ik heb tijdens de tweede helft van het seizoen enkele zeer moeilijke races gekend. Ik heb nu eindelijk een redelijke kwalificatie kunnen rijden gevolgd door vooruitgang tijdens de race. Ik heb echt de banden kunnen gebruiken zoals het moet en had zelfs nog wat overschot, wat echt fantastisch is.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print