Hamilton waarschuwt Rosberg: “Het kon nog sneller”

Lewis Hamilton veroverde op redelijk vlotte wijze de polepositie voor de GP van Maleisië. De Brit was best tevreden over zijn snelste ronde maar het kon volgens Hamilton nog sneller.

Hamilton veroverde de polepositie met zijn eerste poging. Uiteindelijk bleek hij daarin zo’ vier tienden sneller dan Nico Rosberg. Wel dient gezegd dat Rosberg een serieuze fout maakte in de laatste bocht, wat hem heel wat tijd kostte.

De Brit heeft er echter alle vertrouwen in dat hij zelf ook nog sneller kon, al kregen we dat niet te zien tijdens de kwalificatie. Ook Hamilton maakte immers tijdens zijn tweede snelle ronde een fout bij het aanremmen voor de eerste bocht. Hamilton moest daardoor zijn tweede poging afbreken.

“Ik wil het team bedanken. Heel het jaar hebben ze alles blijven verbeteren en de huidige wagen is overduidelijk een stuk beter dan de wagen van vorig jaar,” zei Hamilton na afloop van de kwalificatie. “Uiteraard is de wagen dit jaar een heel stuk beter maar het team heeft in de aanloop naar dit raceweekend ook enorm goed werk verricht. De wagen voelde vandaag fantastisch aan en ik heb echt genoten van mijn rondje. Het kon echter nog sneller.”

Het mag duidelijk zijn. De Brit probeert teamgenoot Nico Rosberg zo veel mogelijk onder druk te zetten, zowel op als naast de baan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022