Sergio Perez: “Ook in 2017 rij ik bij Force India”

Sergio Perez heeft een einde gemaakt aan maanden van speculaties. De Mexicaan rijdt ook volgend seizoen bij Force India, zo liet hij vandaag zelf weten in Maleisië.

Maandenlang waren er speculaties over de toekomst van Sergio Perez. Er waren immers twijfels gerezen over een verlengd verblijf van Perez bij Force India. Zijn sponsors waren aan het onderhandelen met Force India, wat er dan weer toe leidde dat Perez ook aan onder meer Williams en Renault werd gelinkt.

Dit weekend kwamen er in Maleisië ook nog eens de geruchten over een mogelijke overstap van Perez naar het Haas F1 team bij. Vanaf vandaag mogen al de geruchten over de toekomst van Perez naar de prullenmand worden verwezen want Perez bevestigde in Sepang dat hij ook volgend jaar voor Force India zal racen.

“Ik weet waar ik ook volgend jaar zal rijden en dat is goed nieuws,” zei Perez tegenover ‘Sky Sports’. “We boekten dit weekend heel wat progressie over mijn toekomst die ik reeds ken en ik verwacht zeer binnenkort een officiële aankondiging.”

Een officiële bevestiging zou betekenen dat Sergio Perez en Nico Hulkenberg ook in 2017 opnieuw het rijdersduo bij Force India vormen. Perez hoopt om in 2018 eventueel het racezitje van Kimi Raikkonen bij Ferrari over te nemen, op voorwaarde uiteraard dat de Fin eind 2017 daadwerkelijk aan de kant wordt geschoven door Ferrari.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022