Hamilton ontsnapt aan bestraffing in Abu Dhabi

Lewis Hamilton heeft van de wedstrijdleiding een waarschuwing gekregen voor een incident dat gebeurde tijdens de tweede oefensessie.
Hamilton ging breed in de bochtencombinaties aan het einde van een rondje op het circuit van Yas Marina. De Brit reed vervolgens plots de pits binnen, overschreed daarbij de witte lijn, wat ten strengste verboden is. Bovendien sneed hij ook Bruno Senna de pas af, die uiteindelijk een aanreiding kon vermijden.

Hamilton en Senna moesten bij de racestewards komen om een verklaring te geven. Uiteindelijk besliste de wedstrijdleiding om geen straf op te leggen maar om Hamilton alleen maar een waarschuwing te geven.

“Eerlijk gezegd wilde ik alleen maar de pits inrijden. Ik en Bruno hebben geen problemen, het was gewoonweg een misverstand. Hij wou zijn snelle ronde beginnen, ik wou de pits inrijden,” zei Hamilton over het incident.
a:0:{}
De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas kwam de laatste tijd regelmatig in het nieuws door een spijtig voorval met één van hun vliegtuigen. Nu komt er positief nieuws van het bedrijf. Het zal aanblijven als de hoofdsponsor van de grote prijs van Australië.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021