Hamilton opent rijdersacademie

Lewis Hamilton’s vader Anthony Hamilton liet zopas weten dat hij weldra een academie voor jonge rijders zal openen. Als vader en manager van Lewis Hamilton beseft hij maar al te goed dat jonge talenten alle extra hulp kunnen gebruiken.
Anthony Hamilton is meestal in de omgeving van zijn zoon Lewis Hamilton die al sinds 1997 deel uitmaakt van de Britse renstal McLaren. Hamilton werd al op jonge leeftijd ontdenkt door niemand minder dan Ron Dennis die uiteraard altijd vol lof over de Britse rijder sprak. Anthony bleef ondertussen altijd dienen als manager van zijn zoon die eigenlijk meer geluk had dan de meeste andere rijders wat betreft het maken van zijn debuut in de F1.

In de toekomst kunnen jonge talenten zich dus tot de zogenaamde GP Prep Drivers Academy van Anthony Hamilton wenden.

“Tegenwoordig moeten de rijders al veel geluk hebben om in de F1 te kunnen debuteren. Er bestaan ook geen speciale opleidingen voor deze rijders en daarom zullen wij hun steunen met behulp van een eigen academie. Rijders zullen makkelijker ontdenkt worden en dat is alvast het belangrijkste”, zo verklaarde de vader en manager van Lewis Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}