Hamilton overweldigd door emoties na overwinning: “Ik weet niet wat zeggen”

Lewis Hamilton is dolenthousiast na zijn overwinning tijdens de GP van Monaco. De Brit bedankte God en wist na afloop van de race niet goed wat te zeggen.

“Ik wil God bedanken dat alles vandaag verliep zoals ik hoopte,” zei Hamilton na afloop van de GP van Monaco op het podium. “Ik wil het team bedanken omdat het mij een fantastische wagen ter beschikking stelde en dit tot aan het einde van de race. Ik weet eigenlijk niet goed wat zeggen. Ik heb ongeveer een ganse dag hiervoor gebeden. Ik ben echt gezegend.”

Hamilton was ook vol lof voor Ricciardo, die uiteindelijk door een blunder van zijn team de race verloor.

“Hij heeft heel het weekend fenomenaal gereden,” aldus de Brit. “Hij is één van de beste rijders waartegen ik gereden heb. Het was ongelooflijk close, zeker na de herstart. Ik kijk er naar uit om veel races met hem te strijden. Hij moet trots zijn op wat hij vandaag heeft weten te presteren.”

Hamilton verkleinde zijn achterstand op teamgenoot Nico Rosberg tot 24 punten. Toch denkt hij nog niet aan die titelstrijd.

“Ik heb er nog niet bij stilgestaan,” zei Hamilton na afloop van de race. “Uiteraard bevinden we ons in een strijd, dat is nog steeds het geval. Er is echter nog een erg lange weg af te leggen. Net op het moment dat je denkt dat het niet meer slechter kan, begint het net te beteren. De boodschap is dan ook duidelijk: nooit opgeven.”a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}