Hamilton richt zich tot zijn fans: “Vertrouw het team, dat doe ik ook”

Naar aanleiding van de vele problemen die Hamilton dit seizoen al heeft gekend werden er de voorbije dagen op de sociale media heel beschuldigingen geuit aan het adres van Mercedes. Volgens sommigen zou Mercedes Nico Rosberg bevoordelen maar dat is volgens Hamilton niet waar.

Via Facebook doet de Brit een oproep aan zijn fans om het team te vertrouwen en Mercedes er niet van te beschuldigen dat ze Hamilton benadelen.

“Ik wil dat jullie weten hoe dankbaar ik ben voor jullie steun,” schreef Hamilton op Facebook. “Ik wil jullie vragen om vertrouwen te hebben in het team, net als ik. Het is mijn familie. Deze jongens zijn de meest geweldige en hardst werkende mensen en zij hebben er mee voor gezorgd dat ik drie keer wereldkampioen ben geworden.”

“Alsjeblieft, stop ermee te denken dat het team me niet correct behandelt. Niemand heeft daar belang bij. We hebben drie fantastische jaren achter de rug en ook al verloopt het momenteel niet volgens plan, tijdens het seizoen zal alles nog rechtgetrokken worden.”

“Ik vertrouw deze jongens voor duizend procent en mijn mecaniciens zijn ongelooflijk, de beste die er zijn. Ik respecteer hen dus doe alsjeblieft hetzelfde. Zij zijn de jongens die er voor zullen zorgen dat het opnieuw mogelijk is om kampioen te worden. Nogmaals bedankt.” besluit Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}