Hamilton speelt ondeugende bolide in Cars 2

McLaren-rijder Lewis Hamilton zal vanaf de maand juli te horen zijn in de animatiefilm Cars 2. Geweten is dat Michael Schumacher deze rol reeds vervulde in Cars 1.
Bij Disney Pixar Films is men momenteel bezig aan het tweede deel van Cars. In het eerste deel kon u al snel ondervinden dat Michael Schumacher er één van de stemmen voor zijn rekening nam. Lewis Hamilton zal die taak nu van de Duitse legende overnemen.

Het is nog niet helemaal duidelijk of het een eis was van Hamilton om de bolide niet langer in het rood te vertonen. De nieuwe bolide in Cars 2 lijkt van kleur al een stuk harder op de McLaren MP4-26. Laat ‘lijken’ nu uiteraard wel veel gezegd zijn.

Hamilton kreeg voor alle duidelijkheid wel niet de hoofdrol aangeboden. Die eer ging namelijk naar Owen Wilson. Hij doet de stem van ‘Lightning McQueen’ die vriendjes maakt met een truck. De stem van deze truck zal u vast ook bekend in de oren klinken. Daarvoor dient niemand minder dan ‘Larry the Cable Guy’. Hamilton liet alvast via Twitter weten dat hij zijn bolide in Cars 2 nu al als vrij ondeugend aanschouwt.

Op onze Twitter pagina kan je een voorproefje vinden van ‘Desmond’, de rol die Lewis normaal op zich zal nemen. http://twitter.com/#!/F1journaal
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print