Heeft de ‘zwarte’ website van Ralf Schumacher een betekenis?

De F1-wereld en Schumacher zijn fans, maar bij uitbreiding gans de wereldpers, wacht bang af tot er meer nieuws komt over de medische toestand van Michael Schumacher. Ondertussen heerst er heel wat commotie over de website van zijn broer Ralf Schumacher.
Zoals reeds eerder bericht is de website van Michael Schumacher zijn broer momenteel volledig zwart. Daarop werd er alvast wild gespeculeerd over de toestand waarin Schumacher verkeerde. Hierbij moeten er echter wel enkele kanttekeningen gemaakt worden.

Zo was de website van Ralf Schumacher reeds een hele tijd zwart nog voor er officieel het bericht kwam dat Michael Schumacher zijn toestand verslechterd was en dat hij zich in een coma bevond.

Anderzijds dient er ook opgemerkt te worden dat Ralf Schumacher zijn website al veel eerder plots zwart kleurde. Dat is eenvoudig af te lijden aan de hand van de website web.archive.org Die toont van de meeste websites op het interende en soort van archiefpagina’s. Je kan via die website immers raadplegen hoe websites er in het verleden uitzagen. Ook de oudere versie van F1journaal zijn erop terug te vinden.

Uit onderstaande screenshot blijkt ook dat Ralf Schumacher zijn website in het verleden reeds zwart kleurde. We moeten dan ook waarschijnlijk geen specifieke betekenis zoeken achter de zwarte website en waarschijnlijk berust alles dan ook op een pijnlijk toeval.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print