Heidfeld: “Ik wil bij Renault blijven, zelfs als Kubica terug is”

Gisteren liet de manager van Kubica nog uitschijnen dat de Pool eventueel eind dit seizoen nog een comeback kan maken. Nu laat Heidfeld weten dat hij zijn toekomst bij Renault ziet.
image

Nick Heidfeld is de vervanger van Robert Kubica. De Pool crashte immers hevig tijdens een rally in Italië en de Duitser werd mede dankzij zijn jarenlange ervaring door Lotus Renault GP geselecteerd om Kubica te vervangen.

Het is echter maar de vraag hoe lang Nick Heidfeld nog voor Lotus Renault GP zal kunnen rijden. Indien Kubica opnieuw fit is en terug kan racen, dan zal Heidfeld aan de kant moeten schuiven voor de Pool. Maar Heidfeld gooit zomaar niet de handdoek en wil zich bewijzen bij Renault. Heidfeld ziet zijn toekomst immers bij Renault.

“Ik zou uiteraard graag bij Renault blijven,” aldus Heidfeld tegenover Express. “Wanneer Robert terugkeert is er misschien plaats in de tweede cockpit”.

Vitaly Petrov mag dus beginnen vrezen voor zijn zitje. En wat is er eerlijker dan beide rijders in dezelfde wagen die bij hetzelfde team strijden voor een zitje. Misschien een idee voor Renault om te kijken wie eind dit jaar het meeste punten heeft en die vervolgens het zitje te geven voor 2012.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print