Ecclestone verdedigt Lewis Hamilton

Lewis Hamilton reed zich de voorbije races meermaals negatief in de kijker, maar Bernie Ecclestone steunt de Brit en verdedigt hem zelfs.
Hamilton en Button reden in Canada tegen elkaar en de Brit moest zich aan de kant zetten, dit nadat hij eerst met een beschadigde wagen verder reed. Ook daarvoor kreeg Hamilton veel kritiek te verwerken.

Er kwam de voorbije races dan ook veel kritiek op de rijstijl van de Brit, maar Bernie Ecclestone verdedigt de rijstijl van Hamilton. Volgens Bernie Ecclestone willen de fans liever rijders die er voluit voor gaan en om posities strijden, dan zomaar achter hun voorganger te blijven.

“De mensen zijn fout wanneer ze kritiek geven op hem,” zei Ecclestone tegenover The Independent. “We willen dat er geracet wordt en de mensen willen daar naar kijken en naar niets anders.”

Toch geeft ook Ecclestone te kennen dat alles wat Lewis Hamilton liet zien tijdens de voorbije races niet altijd correct was.

“Er waren misschien één of twee zaken tijdens de races waarover men kan discussiëren, maar dat is ook bij veel andere rijders zo. Niemand kijkt zelfs naar wat er allemaal meer naar achter in het rijdersveld gebeurd.”

Tot slot raden we u uiteraard nog onze special aan: Lewis Hamilton: Noeste werker of verwend nest?.
a:1:{s:9:”file_name”;s:24:”hamilton_can11_klein.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}