Helmut Marko komt met opmerkelijke uitleg voor beperkt beeldmateriaal nieuwe Red Bull F1-bolide

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Red Bull kreeg na de presentatie van haar nieuwe wagen heel wat kritiek te verwerken omdat er maar weinig beeldmateriaal werd vrijgegeven.

Naast het feit dat er weinig beeldmateriaal was, waren er ook maar weinig details op de foto’s te zien. Daarnaast viel het ook op dat we van de test in Silverstone alleen maar beelden van de RB15 uit 2019 te zien kregen.

Het zorgde niet alleen voor heel wat kritiek maar ook heel wat speculaties over de nieuwe wagen. Werden er door Red Bull doelbewust heel wat dingen verborgen gehouden? Dr. Helmut Marko moet er allemaal eens goed mee lachen.

“We hadden wat weinig tijd om een fotoshoot te doen. Het rijden met de wagen was voor ons belangrijker dan het nemen van foto’s. Er is niets mysterieus aan de wagen. Geen zes wielen en geen ventilator achteraan de wagen,” grapte Marko tegenover ‘F1-insider’.

“De wagen is een verdere ontwikkeling van de wagen van vorig jaar. Ons doel is om van bij het begin meteen voor overwinningen te kunnen strijden. Tijdens de eerste testen in Bahrein zullen we al de onderdelen op de wagen plaatsen waarmee we aan het seizoen beginnen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023