Helmut Marko ontkent nu plots: “Nog niet zeker dat Ricciardo in 2023 naar Red Bull komt”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Eerder vandaag leek het alsof er al een akkoord was bereikt tussen Daniel Ricciardo en Red Bull voor een rol als derde rijder bij het team. Dr. Helmut Marko leek dat bevestigd te hebben tegenover ‘Sky Sports Duitsland’ maar de deal lijkt nu dan toch nog niet volledig rond te zijn.

Volgens uitspraken van Helmut Marko bij ‘Sky Sports Duitsland’ bleken de geruchten die de voorbije weken steeds vaker opdoken waar te zijn. Marko leek ook te bevestigen dat Daniel Ricciardo in 2023 aan de slag ging bij Red Bull en dit als derde rijder.

Meteen werd duidelijk dat er nog geen contract ondertekend was maar dat leek slechts een formaliteit te zijn. Even later ontkende Marko echter tegenover ‘Servus TV’ de eerdere berichtgeving. Er was nog geen sprake van een akkoord, laat staan dat er al een contract ondertekend was of dat het zeker was dat Ricciardo volgend jaar naar Red Bull komt.

“We zijn in gesprek met hem maar daar is nog niets uit gekomen,” vertelde Marko. “We hebben gisteren nog gesproken en er stond nog één punt open.”

Met dat laatste lijkt Marko dan weer erop te wijzen dat het een kwestie van tijd is alvorens er toch mogelijk officieel sprake is van de komst van Ricciardo naar Red Bull.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022