Helmut Marko: “Red Bull heeft interesse in George Russell maar kans is klein dat Mercedes hem laat gaan”

Williams Racing
Williams Racing

George Russell lijkt al maandenlang de grote favoriet om in de nabije toekomst de overstap van Williams naar Mercedes te maken, maar indien dat niet zou gebeuren dan is Red Bull volgens Dr. Helmut Marko zeker geïnteresseerd om Russell in de Red Bull-familie op te nemen.

De geruchtenmolen rond George Russell draait op volle toeren. Volgens sommige geruchten zou Russell zelfs deze week bevestigd worden als tweede rijder bij het Mercedes F1 team maar voorlopig blijft het bij speculaties.

Indien Russell volgend jaar nog niet de overstap naar Mercedes zou maken dan lijkt de kans groot dat het daarna alsnog gebeurt. Mocht Mercedes in een bijna onwaarschijnlijk scenario ervoor opteren om Russell, net als Esteban Ocon eerder, los te laten dan zou Red Bull volgens Dr. Helmut Marko interesse hebben om George Russell aan te trekken.

“Russell is zeker en vast een rijder die je in overweging moet nemen, zeker gezien de performance die hij momenteel met Williams toont,” aldus Marko tegenover ‘Motorsport-Total’.

“Maar dat is een utopie. Het zou zo fout zijn van Mercedes om hem te laten gaan, dat kan ik me echt niet inbeelden. Volgens mijn informatie is de kans bijna onbestaande om hem aan te trekken.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed