Helmut Marko waarschuwt de concurrentie: “Max Verstappen kon nog veel sneller”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Max Verstappen won afgelopen weekend op erg dominante wijze de GP van Hongarije. Volgens Dr. Helmut Marko had Verstappen echter nog veel sneller kunnen zijn, de concurrentie is bij deze dus gewaarschuwd voor de GP van België komend weekend.

Nadat Verstappen tijdens de kwalificatie nipt de strijd om de polepositie verloor, Lewis Hamilton was 0,003 seconde sneller dan Verstappen, won Verstappen op zondag de race op erg dominante wijze. Verstappen won uiteindelijk met meer dan 33 seconden voorsprong op Lando Norris. De hoop van de concurrentie dat ze dichterbij waren gekomen was aan diggelen geslagen en volgens Dr. Helmut Marko is de realiteit nog erger.

“De afstelling tijdens de kwalificatie was niet perfect en we zagen de concurrentie dan ook dichterbij komen,” vertelt Marko in gesprek met ‘Österreich24’. Vervolgens laat Helmut Marko echter verstaan dat de concurrentie desondanks nog een lange weg af te leggen.

“In de race hebben we met Red Bull nog steeds een grote voorsprong op de rest. Max kon veel sneller, hij zat helemaal niet op de limiet.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print