Help ons “Senna” op het witte doek te krijgen!!!

In oktober vorig jaar ging in Japen en Zuid-Amerika de film “Senna” in première. De film vertelt het leven van Ayrton Senna de F1-piloot die door velen nog steeds aanzien wordt als de beste ooit. De documentaire schetst een beeld van de drievoudig wereldkampioen zowel in de autosport als in zijn privéleven, van zijn prille jeugd tot zijn fatale crash in 1994.
a:1:{s:9:”file_name”;s:22:”Sennal01-460x300_2.jpg”;}
De vraag die bij iedereen rees was “Wanneer komt de film bij ons uit?”. Al snel werd bekend dat in juni 2011 de film in Groot-Brittannië op het witte doek zou komen. Ook in Duitsland komt de film deze maand uit. Bij ons was Universal Pictures niet van plan om bioscoopvertoningen te organiseren, enkel maar om de dvd te verkopen.

Vorige week kwamen we echter op het spoor dat er mensen zijn die een vertoning zouden willen organiseren. Wij steunen deze actie en hopen de film op het witte doek te krijgen. Je snapt waarschijnlijk ook wel dat bioscoopuitbaters zekerheid willen dat er mensen naar de film komen kijken. Daarom stellen wij de vraag: “Wilt u een vertoning van Senna in België?”

Senna was een rijder die veel mensen aantrok door zijn beleving van de Formule 1. De Braziliaan was bereid alles te doen om een race te winnen, maar reageerde altijd heel emotioneel als een rijder iets overkwam. Uitgerekend die publiekslieveling werd ons ontnomen op 1 mei 1994. Ook op de site hadden we een tijdje terug een special over de legende van Senna.

Voor vele mensen is deze film het langverwachte eerbetoon aan de drievoudig wereldkampioen. Daarom zouden wij het ook veel leuker vinden om onze appreciatie voor de legende te delen met zoveel mogelijk mensen. Reageer daarom op deze oproep en help ons Senna op het witte doek te krijgen.

Hoe kan dat? Vul de poll in op onze website of wordt lid van onze Facebook-groep “Wij willen Senna op het witte doek in België.”. Zo kunnen wij aan de bioscopen laten zien dat er toch een publiek is voor de film. En misschien tot binnenkort in de bioscoop.

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print