“Het is pijnlijk om McLaren zo bezig te zien”

Lewis Hamilton mag momenteel dan wel voor Mercedes rijden, toch vindt ook hij het niet leuk om McLaren-Honda zo in de achtergrond te zien worstelen.

Ondanks dat Hamilton McLaren in 2013 verliet voor Mercedes volgt hij uiteraard de gebeurtenissen bij de renstal nog goed op. De Brit dank zijn F1-carrière immers aan McLaren. Ook Hamilton vindt het pijnlijk om McLaren zo bezig te zien.

“We weten allemaal dat het voor hen enorm moeilijk is dit jaar en het is erg pijnlijk voor mij om dat te zien gebeuren met zo’n fantastisch team,” aldus Hamilton. “Het is een team dat in het verleden heel wat successen heeft gekend en ik heb er heel wat jaren deel van mogen uitmaken. Het voelt dan ook abnormaal aan om hen in de positie te zien waarin ze zich momenteel bevinden.”

Volgens Hamilton zal McLaren echter terugvechten en terug tot de toppers behoren. Hamilton is van mening dat Ron Dennis, ondanks de kritiek die hij vaak krijgt, de juiste man is om dat te verwezenlijken.

“Je hebt de fantastische Ron Dennis daar, heel wat uitstekende ingenieurs en een juiste team spirit. Ze zullen die donkere periode doorstaan en hopelijk is er licht aan het einde van de tunnel voor hen,” besluit Hamilton.
a:0:{}
De organisatoren van de GP van Hongarije plannen een grondige renovatie van de Hungaroring, zo bericht Motorsport.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}