Hilarisch: Mercedes ziet de humor in van een ‘foute bandenkeuze’ Lewis Hamilton

Puma
Puma

Titelrivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton zullen de race die over de wereldtitel beslist op verschillende bandencompounds aanvatten. Hamilton start op de medium band, Verstappen op de zachte band. Maar wat te denken van de afbeelding die sponsor Puma voorafgaand aan de seizoendsfinale online plaatste …

Of Max Verstappen een foute bandenkeuze maakte door straks de race op de zachte bandensoort aan te vatten, dat zullen we tijdens de race te weten komen, maar wat Puma deed is sowieso ‘fout’.

Vermoedelijk heeft iemand bij Puma niet al veel ‘kaas gegeten’, en vergeef ons de woordkeuze, van de Formule 1. Bij Puma kijken ze net als miljoenen fans uit naar de allesbeslissende race. Iemand moet gedacht hebben, laat ons een leuke afbeelding met Hamilton en Verstappen online plaatsen.

Klein foutje echter bij de bandenkeuze want Lewis Hamilton moet volgens Puma op intermediate-banden van Pirelli aan de race beginnen. Lijkt ons sterk dat het hevig zal beginnen regenen in de woestijn van Abu Dhabi.

Bij het Mercedes F1 team zagen ze de humor wel in van de fout die sponsor Puma maakte …

Max Verstappen of Lewis Hamilton? – Neem deel aan het GP van Abu Dhabi Spel: Meer dan 500 Euro aan prijzen!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022