Neem deel aan het GP van Abu Dhabi Spel: Meer dan 500 Euro aan prijzen!

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Nog nooit was een Formule 1-kampioenschap zó spannend als in 2021. Bij het ingaan van het laatste raceweekend staan Max Verstappen en Lewis Hamilton op evenveel punten. Voor het twaalfde jaar op rij is de grote finale in Abu Dhabi. Het circuit waar Max Verstappen in 2020 pole position pakte en met 15 seconden voorsprong won.

Of de Nederlander dit jaar dat kunststukje kan herhalen is zeer de vraag. Hamilton beschikt de laatste races over een ijzersterke Mercedes en het circuit in Abu Dhabi is op enkele punten aangepast. Zo zijn er langzame bochten verwijderd wat de mogelijkheid tot inhalen moet vergroten. Wie pakt de wereldtitel?.

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Abu Dhabi Spel te gaan. (Min. 500 euro aan prijzen) 

Waarom meedoen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022