“Hopelijk keren ook de fans van Schumacher terug”

De Finse rijder Heikki Kovalainen ziet de comeback van Michael Schumacher eveneens zitten. Kovalainen hoopt alvast dat de vaste supporters van de Duitse legende ook zullen terugkeren!
Dat de comeback van Schumacher opnieuw voor volle tribunes en hogere inkomsten binnen de sport zal zorgen is al eerder geweten. Kovalainen verwacht in principe dat het circuit van Spa-Francorchamps ongeveer 1 ticket per minuut zal kunnen verkopen in 2010. Afwachten of het opnieuw waar zal mogen wezen maar een ander verhaal van Kovalainen mag dan, verdienstelijk, wel nog eens worden aangehaald.

Kovalainen versloeg de Duitse legende maar liefst twee keer in de zogenaamde Race of Champions terwijl wereldkampioen Jenson Button in 2009 nog zijn meerdere moest erkennen in de man die veel fans naar Mercedes zal gaan lokken.

“Het is zowat 2-0 voor mij op dit ogenblik. Ik wist Michael te verslagen toen ik het event gewonnen heb en ik heb hem verslaan toen hij tijdens de start zijn motor liet afslaan. Michael reed toen in een Fiat Abarth Super 2000. Mogelijk is hij in 2010 terug de sterkste van ons allemaal en daarom vind ik het een uitdaging op zich. Zijn comeback is goed voor de sport want hij heeft veel supporters. Laat ons hopen dat ze allemaal terugkeren”, aldus Heikki Kovalainen die in 2010 voor Lotus zal racen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}