Rossi mag in Spanje testen voor Ferrari

De Italiaanse MotoGP-rijder Valentino Rosso krijgt van Ferrari nogmaals de gelegenheid om enig testwerk af te leveren later deze maand. Rossi verdiende de test door nogmaals kampioen te worden in de MotoGP.
Valentino Rossi en Ferrari zijn zowat twee handen op een buik. Rossi is altijd een groot supporter geweest van de Italiaanse renstal en wederzijds zal dat uiteraard nooit anders zijn geweest. De tweede passie van beide partijen leidde uiteraard voor Rossi al tot eerdere tests.

Dat Rossi onklopbaar is op motoren hoeven we jullie niet meer te bewijzen maar in de F1 zou hij in 2009 nog iets te traag zijn geweest. Toch beloofde men bij Ferrari dat Rossi dus naar Spanje zou mogen afreizen indien hij opnieuw kampioen zou worden in de MotoGP. Opnieuw een Italiaanse rijder in een wagen van Ferrari, vooral de sponsors zullen weer op beide oren kunnen slapen. Ook Stefano Domenicali ziet er alvast het nut van in!

“Valentino Rossi zal een historische wagen van Ferrari mogen testen op 20 en 21 januari. Het is een belofte die Ferrari maakte maar Rossi weet zelf ook dat onze doelstellingen voor 2010 het belangrijkst zijn. Een rijder als Rossi kan trouwens zeer constant rijden en zo iemand hebben we eigenlijk best nodig voor ons project”, aldus Domenicali.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen