“Hopelijk krijgt Mick Schumacher een goede wagen in 2022”

Haas F1 team
Haas F1 team

Het is een publiek geheim dat Mick Schumacher en Sebastian Vettel goed overweg met elkaar kunnen. Ondanks dat Mick Schumacher vaak raad krijgt van Sebastian Vettel laat die laatste weten zich vooral als een vriend dan als een mentor te beschouwen.

Tijdens een raceweekend zien we Sebastian Vettel en Mick Schumacher geregeld bij elkaar. Daarbij lijkt Vettel erg vaak ook zijn jarenlange ervaring te delen met zijn landgenoot.

Vettel beschouwt zichzelf echter vooral als een goede vriend van Mick Schumacher en niet echt als mentor of leermeester. Bovendien was er voor Mick ook steeds de jarenlange goede band met Michael Schumacher.

“Ik ben meer een vriend dan iemand die zich verantwoordelijk voelt,” vertelt Vettel tijdens een interview met ‘F1-insider’.

“We zijn vrienden en daarom heb ik niets van competitieve gedachten tegenover hem , ik ben blij mijn ervaring met hem te delen.”

“Uiteraard is de band er door Michael. Maar Mick komt van een zeer goede familie. Hij is zeer gevoelig, een goed opgevoede jonge gast die nu klaar is om zijn eigen richting uit te gaan. Hij doet het zeer goed.”

“Zijn werkethiek doet me aan zijn vader denken. Ik wens hem een wagen waarmee hij in 2022 een erg goede indruk kan nalaten.”

Profiteer tijdens CYBER WEEKEND van unieke aanbiedingen: OP=OP!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2022Black Friday 2022