Horner: “Blauw is geen kleur voor Hamilton”

Bij Red Bull Racing liet teambaas Christian Horner zopas verstaan dat Lewis Hamilton komend seizoen niet de opvolger van Mark Webber zal zijn. Die laatste moet zelf zijn onderhandelingen nog starten.
image

Niet lang geleden liet de Australische rijder Mark Webber al weten dat een nieuwe overeenkomst voor 2012 gerust opnieuw van Red Bull mag komen. Onderhandelingen vonden echter nog steeds niet plaats terwijl dat bij teamgenoot Sebastian Vettel wel al een poosje het geval is. Teambaas Christian Horner schat Webber’s kans alvast groot in.

“Hij zal zeer waarschijnlijk ook komend seizoen voor Red Bull uitkomen. We besloten samen om de officiële gesprekken nog een tijdje naast ons neer te leggen. Vanaf dan zullen we onze aandacht aan 2012 besteden”, zo verklaarde Christian Horner.

Ondertussen speelt Lewis Hamilton al meerdere races opvallend slecht mee binnen het rijdersveld. De Britse McLaren-rijder zag in Canada ook teamgenoot Jenson Button nog met de zege gaan lopen nadat hij hem eerder bijna van de baan ramde, en hij zelf diende op te geven. En zoals dat altijd gaat in de F1, zo wordt nu Hamilton al aan het zitje van Webber gelinkt. Al denkt Christian Horner daar blijkbaar nog anders over.

“Het is voor Red Bull het meest belangrijke om meer harmonie te vinden. Ik denk trouwens acht niet dat blauw een kleur voor Hamilton is”, aldus Horner.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}